Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز از رایزنی با تشکل‌های ارزشی و انقلابی و تشکیل هیئت موسس ساختار جدید در انتخابات ۱۴۰۰ خبر داد. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه احزاب خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین موسی‌پور عضو شورای مرکزی و معاون امور تشکیلات جامعه روحانیت مبارز پس از برگزاری نشست مشترک جامعه روحانیت با احزاب و تشکل‌های انقلابی که صبح پنجشنبه 15 آبان برگزار شد، با اشاره به استمرار این نشست‌ها که در ادامه جلسات سال گذشته برگزار می‌شود، گفت: راهبرد جامعه روحانیت بر اساس آنچه که در شورای مرکزی به تصویب رسیده در انتخابات ریاست جمهوری و شوراها در سال 1400، راهبرد حضور مشترک فعال خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

وی با بیان اینکه ما با عنایت به اصل خرد جمعی و همگرایی و  تقویت انسجام نیروهای انقلاب در صحنه حضور خواهیم داشت، تاکید کرد: جامعه روحانیت مبارز این حرکت را به نحوی جدی دنبال خواهد کرد و از تمام ظرفیت‌ها و نیروهای درون گفتمان انقلابی و ولایی برای دستیابی به تصمیمات و اقدامات مشترک بهره‌گیری خواهیم کرد.

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز همچنین با اشاره به اینکه جامعه روحانیت مبارز اقدامات خود را با حضور تمام نیروهای انقلابی و ارزشی فعال در عرصه‌های سیاسی و اجتماعی آغاز کرده، افزود: برنامه ریزی و رایزنی برای ایجاد یک تشکیلات فراگیر و فعال‌سازی یک ساختار هدفمند در انتخابات پیش روی ادامه دارد. نشست مشترک امروز نیز در ادامه رایزنی با کنشگران سیاسی برگزار شد و مقرر شد که احزاب و تشکل‌های انقلابی و ولایی نمایندگان و اعضای منتخب خود را برای عضویت در هیئت موسس ساختار جدید به جامعه روحانیت مبارز معرفی کنند. بدیهی است که بر اساس برنامه زمانبندی، پس از تشکیل هیئت موسس، سایر ساختارهای اجرایی برای انتخابات پیش رو شکل خواهد گرفت.

جامعه روحانیت مبارز ورود مصداقی به انتخابات نداشته است

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جامعه روحانیت مبارز جامعه روحانیت مبارز جامعه روحانیت مبارز شورای مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۰۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت بالا موجب انتخاب اصلح می‌شود/ آئین نامه داخلی مجلس اصلاح می‌شود

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مرحله دوم انتخابات مجلس بر ضرورت افزایش مشارکت مردم به منظور انتخابی دقیق‌تر تاکید کرد و گفت: غیبت نمایندگان فعلی در برخی جلسات مجلس بداخلاقی سیاسی است و برای جلوگیری از ادامه چنین مواردی باید آئین‌نامه داخلی مجلس اصلاح شود.

اسماعیل کوثری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: برای این مرحله از انتخابات مجلس در شهرستان‌ها تا حدودی کار تبلیغاتی بیشتری نسبت به تهران انجام شده است.

وی با اشاره به کثرت تبلیغات نامزدها در فضای مجازی نسبت به فضای حقیقی افزود: به نظر می‌رسد تبلیغات علنی بیشتر مورد نظر مردم است؛ با این حال مشارکت مردم در انتخابات ممکن است مانند مرحله اول نباشد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مسلماً مرحله دوم انتخابات گرمای مرحله اول را ندارد با این حال مردم هر چه بیشتر حساسیت نشان دهند و حضور بیشتری در عرصه انتخابات پیدا کنند، دقت در انتخاب فرد اصلح بیشتر می‌شود و حضور بیشتر انتخاب را رقابتی‌تر و دقیق‌تر خواهد کرد که امیدواریم روز جمعه شاهد حضور پرشور رأی دهندگان در پای صندوق‌ها باشیم.

وی در خصوص تفاوت این مرحله با مرحله قبل انتخابات تاکید کرد: طبق قانون و مصوبه مجلس و شورای نگهبان و وزارت کشور در مرحله اول هر نماینده‌ای که بتواند ۲۰ درصد به اضافه یک رأی بیشتر بیاورد به مجلس راه پیدا خواهد کرد اما در مرحله دوم رقابت آسان‌تر است چرا که هر کس به ترتیب بالاترین رأی را بیاورد انتخاب خواهد شد.

کوثری در خصوص غیبت برخی از نمایندگان فعلی در جلسات مجلس ابراز کرد: اینکه نماینده‌ای به دلیل رأی نیاوردن در جلسات مجلس حاضر نشود، بداخلاقی سیاسی است چون ما تا آخرین لحظه باید به تعهد خود در قبال مردمی که به ما اطمینان کرده و رأی داده‌اند، عمل کنیم و در صحنه حضور داشته باشیم و از طرفی باید بدانیم که حقوق دریافتی ما در قبال کاری است که باید برای خدمت به مردم انجام دهیم.

وی رأی مردم را امانتی دانست که نمایندگان باید در حفظ و امانت داری آن بکوشند و شکرانه آن را با عمل و خدمت خود به جا بیاورند و در ادامه خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از بروز دوباره چنین بداخلاقی‌هایی در مجلس آینده باید آئین نامه داخلی مجلس را اصلاح کنیم تا هر کس بداند تا آخرین لحظه در مجلس باید وظیفه خود را انجام دهد و حضوری فعال داشته باشد.

کد خبر 751294

دیگر خبرها

  • مشارکت بالا موجب انتخاب اصلح می‌شود/ آئین نامه داخلی مجلس اصلاح می‌شود
  • دهه‌ای به نام «کرامت»...
  • اهتمام به تحقق راهبرد‌های چهارگانه تعیین شده رهبر انقلاب
  • کتاب جدید بهناز ضرابی زاده با نام «پری خانه ما» رونمایی می‌شود
  • مردم حضور حداکثری در مرحله دوم انتخابات مجلس داشته باشند
  • بانوی با فضیلت / بتول نوقانی، فعال انقلابی و مفسر قرآن و نهج البلاغه
  • حمایت غرب از نسل‌کشی جدید اسرائیل/ حضور در انتخابات سهیم شدن در تعیین سرنوشت است
  • موسی عصمتی؛ شاعر روشندل: رسانه ملی با «سرزمین شعر» حرکت نویی را آغاز کرد
  • درگیری در حزب حسین الله کرم چند روز مانده به انتخابات مرحله دوم /لیست جدید منتشر شد /برخی کاندیداهای حاضر در لیست مشترک با امنا شائبه تخلف مالی دارند
  • درگیری در حزب الله کرم چند روز مانده به انتخابات مرحله دوم /لیست جدید منتشر شد /برخی کاندیداهای حاضر در لیست مشترک با امنا شائبه تخلف مالی دارند