Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز تحریم‌های دارویی آمریکا را ظلمی بزرگ به بشریت دانست و گفت: ما در حال حاضر در سه عرصه جنگ اقتصادی، جنگ روانی و مقابله با کرونا به سر می‌بریم. ۱۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۱ رسانه ها خواندنی نظرات - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام محمدحسین موسی‌پور عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با اشاره به شرایط خاص پیش آمده در کشور در پی شیوع ویروس کرونا گفت: امیدواریم با همدلی و همبستگی ملی و همچنین با جدیت و قاطعیت و بسیج تمام امکانات از این شرایط خطیر عبور کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: وظیفه دولت این است که با کسانی که سهل‌انگاری و بی‌مبالاتی می‌کنند و جان دیگران را به خطر می‌اندازند، برخورد جدی داشته باشد.

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با تاکید بر اینکه همه ما باید به توصیه‌های بهداشتی و پزشکی عمل و با دست‌اندرکاران امر همکاری کنیم، افزود: اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی گرچه یک اقدام دیرهنگام است اما کاری ضروری بود که باید با قاطعیت اجرایی شود و چنانچه این طرح از اواخر اسفند اجرا می‌شد، حتما امروز روند کاهشی در آمار مبتلایان را داشتیم و شاید شاهد جهش تعداد مبتلایان به کرونا نبودیم؛ مخصوصاً که این طرح، مانع از سفرهای بین شهری می‌شد.

موسی پور با اشاره به اینکه کرونا یک بیماری عالم‌گیر است و در برخی کشورهای اسلامی و در برخی ادیان و مذاهب، هنوز عده‌ای اصرار به حضور در محافل مذهبی و اجتماعات دینی خود دارند، اظهار داشت: فقه پویای شیعه و نظام دینی و فکری ما از چنان انعطاف و پویایی برخوردار بوده و هست که در مواجهه با چنین پدیده‌ای بر اساس نظر کارشناسان و تجویز پزشکان و با نظر و همراهی مراجع معظم تقلید و علما و روحانیت و توصیه اکید ایشان به رعایت اصول بهداشتی،  تمامی مناسک دینی اعم از نماز جمعه، نمازهای جماعت، زیارت اماکن متبرکه  و موارد مشابه برای پرهیز از انتقال احتمالی این ویروس به مردم تعطیل شد و در حقیقت، فاصله‌گذاری اجتماعی قبل از هر چیز و هر جا از اماکن دینی و مذهبی ما آغاز شد و سپس فروشگاه‌ها و بازار و مراکز تفریحی و سیاحتی و پارک‌ها قرنطینه شدند. 

وی در ادامه افزود: روحانیون و طلاب و گروه‌های جهادی و بسیج و خیرین و سایر مومنین در این ایام سخت به یاری مردم نیازمند و مراکز درمانی و بیمارستانی شتافتند و از تغسیل اموات گرفته تا توزیع اقلام بهداشتی و غذایی در بین مستمندان و ضدعفونی کردن معابر و اماکن عمومی جامعه دریغ نورزیدند. جا دارد که از این عزیزان که در مبارزه با کرونا نقش بسزایی ایفا کردند تقدیر و تشکر ویژه داشته باشیم.

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز تحریم‌های دارویی آمریکا و هم‌پیمانان آن در سال‌های اخیر را نه تنها یک ظلم  به ملت ایران، که ظلمی بزرگ به بشریت دانست و افزود: ما در حال حاضر در سه عرصه جنگ اقتصادی، جنگ روانی و مقابله با کرونا به سر می‌بریم و این اوج فشار و ناجوانمردی دشمنان قسم خورده ماست که در این ایام نیز نه تنها تحریم ها را برنداشتند، بلکه بر شدت و گستره اعمال تحریم‌ها علیه ما نیز افزودند. بنابراین در این عرصه باید وحدت و همدلی و انسجام ملی را بیش از هر زمان دیگری ارج نهیم و از آن پاسداری کنیم.

وی ادامه داد: در حالی که تحت شدیدترین تحریم های بین المللی با هدایت آمریکا هستیم و نمی توانیم تجهیزات بیمارستانی و پزشکی و داروهای مورد نیاز بیماران را وارد کشور کنیم، کماکان سیاستمداران کینه جوی کاخ سفید علیه ملت ایران، فشارهای بیشتر سیاسی و تبلیغاتی اعمال می کنند.

موسی‌پور افزود: همچنین دشمنان و بدخواهان ملت عزیز ما با جنگ روانی گسترده در پی ایجاد هراس در بین مردم، شایعه‌سازی، سیاه‌نمایی و بزرگنمایی برخی کاستی‌ها هستند تا به اعتماد و انسجام عمومی لطمه بزنند. بر نخبگان، فرهیختگان، گروه‌های مرجع اجتماعی و صاحبان قلم ما فرض است که برای مقابله با این حجم از جنگ روانی وارد میدان شوند و رسانه‌های ما نیز از طرح و بیان هر موضوع یا سخن غیر مستندی که موجب تضعیف امید و خراش به اعتماد عمومی می‌شود، بپرهیزند.

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز در پایان با بیان اینکه برخی کاستی‌ها و ضعف‌ها و اقدامات سهل انگارانه و ساده انگارانه در عملکرد بخش هایی از دولت و دست اندرکاران امر مشاهده شده و می شود، خاطرنشان کرد: با وجود این مباحث، اکنون جای پرداختن به این موضوعات نیست و فقط باید به رفع این شرایط و عبور از این بحران کمک کرد. البته، دولت نیز باید سخن و نقد دلسوزان و کارشناسان را بپذیرد و آنها را عملیاتی سازد و با قاطعیت و جدیت بیشتر در میدان مبارزه و ریشه کنی این ویروس حضور داشته باشد.

منبع : فارس

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌‌ها

R1437/P/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز جنگ روانی رسانه ها تحریم ها موسی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۴۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم عجیب آمریکا برای تحریم دیوان بین المللی لاهه

به گزارش خبرگزاری مهر، وبگاه آمریکایی آکسیوس به نقل از یک منبع آمریکایی اعلام کرده است که نمایندگان جمهوری خواه در کنگره این کشور در حال آماده سازی قوانین احتیاطی برای تحریم مقامات دیوان کیفری بین المللی لاهه هستند.

این منبع آگاه گفته است که در صورت صدور حکم بازداشت برای مقامات اسرائیلی از سوی دیوان کیفری بین المللی لاهه، قانون تحریم مقامات دیوان کیفری بین المللی در مجلس نمایندگان تصویب خواهد شد.

آکسیوس در عین حال به نقل از رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا گفته است که در حال حاضر قانون احتیاطی را به رأی نمی‌گذاریم، مگر اینکه مجبور به این کار شویم.

این اقدام نمایندگان کنگره آمریکا در حالی صورت می‌گیرد که روز گذشته وکلای هلندی درخواستی را برای صدور حکم بازداشت برای نتانیاهو و مقامات اسرائیلی به دادگاه کیفری بین‌المللی ارائه کردند. در همین ارتباط گفته شده است که گروهی از وکلای هلندی با ارائه درخواستی به دیوان کیفری بین‌المللی در لاهه، خواستار صدور حکم بازداشت نتانیاهو و دیگر مسئولان اسرائیلی شدند.

دیوان کیفری بین‌المللی لاهه برای رسیدگی به جرایم نسل‌کشی، جنایات علیه بشریت، جنایات جنگی و جنایت تجاوز با استناد به «منشور رم» مصوبه سال ۱۹۹۸ میلادی، برپا شد. رژیم صهیونیستی و آمریکا هرچند «اساسنامه رم» را امضا کردند، اما با خودداری از نهایی کردن آن، عضو دیوان نیستند.

در نتیجه شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی در بهمن ماه سال گذشته، دیوان بین‌المللی کیفری مقرر کرد «رژیم صهیونیستی هر ماهه گزارشی از اقدامات خود را به این نهاد بین‌المللی ارائه دهد». اما رژیم صهیونیستی نه‌تنها از انجام این امر سر باز زد، بلکه ماشین جنگی نتانیاهو همچنان رو به جلو در حال پیش‌روی است و درحال حاضر رفح، نقطه کانونی دیگری است که حکایت از جنایات وحشیانه این رژیم دارد.

از چند روز پیش در رسانه‌ها گزارش‌هایی منتشر شده مبنی براین که صدور حکم محکومیت برای نتانیاهو و دیگر مقامات رژیم صهیونیستی قریب‌الوقوع است. نتانیاهو درباره احتمال صدور حکم جلب تحت فشارهای غیرعادی قرار دارد. این مسأله به منزله وخامت بزرگی در جایگاه بین‌المللی رژیم صهیونیستی است. نتانیاهو تلاش‌هایی را برای ممانعت از صدور حکم جلب با تمرکز ویژه بر دولت جو بایدن آغازکرده است که بسیار بعید به نظر می‌رسد که مقامات رژیم صهیونیستی از حکم احتمالی دادگاه لاهه شگفت زده شده باشند.

از سوی دیگر، رسانه‌های عبری زبان اذعان کردند که احتمال صدور حکم بازداشت از سوی دیوان کیفری بین‌المللی در لاهه باعث نگرانی شدید بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی شده است.

این رسانه‌ها تاکید کردند: احتمال صدور حکم بازداشت بین‌المللی نتانیاهو باعث شده خواب از چشمان وی گرفته شود.

دفتر دادستانی دیوان کیفری بین‌المللی چند روز قبل با اشاره به اینکه از نگرانی‌های رسمی و غیررسمی مرتبط با تحقیقات این نهاد در ارتباط با جنگ غزه آگاه است، بر ادامه یافتن این تحقیقات تأکید کرد.

این دفتر با صدور بیانیه‌ای، توقف همه تلاش‌ها را برای مانع‌تراشی، ارعاب یا تأثیر بر مقامات دادگاه خوستار شد و خاطرنشان کرد که استقلال و بی‌طرفی دادگاه زمانی که تهدید به انتقام از این دادگاه یا مقامات آن وجود داشته باشد، تضعیف می‌شود.

دفتر دادستانی دادگاه لاهه همچنین تأکید کرد که تهدید دادگاه حتی بدون اقدام ممکن است بر پایه اساسنامه رم، جُرم ضد اجرای عدالت باشد.

پیشتر نیز منابع آگاه اعلام کردند که دادستان دیوان کیفری بین‌المللی با کارکنان بیمارستان‌های «الشفا» در شمال و «ناصر» در جنوب نوار غزه دیدار و گفت و گو کرد و اظهارات آنها را درباره جنایات نظامیان رژیم صهیونیستی و قتل عام بیماران و پناهندگان به این بیمارستان‌ها، به ثبت رساند.

به گفته این منابع که خواستند نامشان فاش نشود، حوادثی که در این بیمارستان‌ها اتفاق افتاده، به دیگر تحقیقاتی ضمیمه می‌شود که دیوان کیفری درباره جنایات جنگی، ضد بشری، تجاوز و نسل کشی در نوار غزه انجام می‌دهد.

کد خبر 6099947

دیگر خبرها

  • دهه‌ای به نام «کرامت»...
  • سکوت در قبال صهیونیست‌ها ظلم بزرگ به بشریت است/ دستور کار ویژه برای «رفع مشکل بیکاری»
  • رئیس جمهور: سکوت در قبال جنایات صهیونیست‌ها ظلم بزرگ به بشریت است
  • سکوت در قبال جنایات صهیونیست‌ها ظلم بزرگ به بشریت است
  • جمهوری‎‌خواهان کنگره در پی تحریم دیوان کیفری بین‎‌المللی هستند
  • بازگشت شاخص‌های پولی به پیش از تحریم
  • تصمیم عجیب آمریکا برای تحریم دیوان بین المللی لاهه
  • هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل است
  • محرمانگی قرارداد با چین به دلیل تحریم‌ها است
  • موسی عصمتی؛ شاعر روشندل: رسانه ملی با «سرزمین شعر» حرکت نویی را آغاز کرد