Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ستاد انتخاباتی قالیباف در کرج با بیان اینکه در دولت فعلی گروهی از پیرمردان و ریش سفیدان دور هم جمع شدند و در حال گذراندن دوران بازنشستگی در دولت آقای روحانی هستند، گفت: فقر مطلق به عنوان آزاردهنده ترین عارضه اجتماعی در کشور رخ نشان می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، موسی موسی‌پور در مناظره انتخاباتی ریاست جمهوریکه عصر امروز در سالن غدیر دانشگاه خوارزمی برگزار شد، اظهار داشت: انتخابات یک حق و یک وظیفه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شهروندان حق دارند پای صندوق‌های رای بیایند و کاندیدای مورد نظر خود را انتخاب کنند، گفت: آقای قالیباف از معدود صاحب نظرانی استکه در ارتباط با دولت، حکومت و اداره سرزمین صاحب رای است.

موسی پور با بیان اینکه جغرافیای سیاسی علم اداره کشور است، بیان کرد: ستاد قالیباف معتقد است رقابت باید مبتنی بر برنامه و توانمندی کاندیداها باشد.

نماینده ستاد قالیباف در کرج با طرح این سوال که علیرغم برخورداری کشور از این همه منابع و به‌ویژه منابع انسانی بالنده و جوان چرا نتوانستیم به اهداف بزرگ اقتصادی و اجتماعی دست پیدا کنیم، افزود: فقر مطلق به عنوان آزاردهنده ترین عارضه اجتماعی در کشور رخ نشان می‌دهد.

وی با تاکید بر اینکه اصلی‌ترین مشکل کشور مشکل مدیریتی است، عنوان کرد: در دولت فعلی گروهی از پیرمردان و ریش سفیدان دور هم جمع شدند و در حال گذراندن دوران بازنشستگی در دولت آقای روحانی هستند.

موسی‌پور ادامه داد: در دولت فعلی شاهد سقوط چند پله‌ای اقتصاد کشور بوده ایم.

نماینده ستاد قالیباف در کرج با اشاره به اینکه این دولت کسانی را محکوم به جنگ‌طلبی می‌کند که بیشترین آسیب را از جنگ دیده‌اند، اضافه کرد: مردم باید بدانند که این دولت چرا نمی‌تواندبه سوالات اساسی آنها پاسخ بدهد.

وی با بیان اینکه در کشور ما دو نگاه وجود دارد، بیان کرد: یک نگاه به داخل برای پیشرفت و تعالی و یک نگاه هم به خارج و قدرت‌های خارجی است.

موسی‌پور به امضای سند 2030 در دولت فعلی و جایگزین کردن آن به جای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اشارهو خاطرنشان کرد: در این سند همجنس‌گرایی، همجنس‌بازی و توهین به مذهب جزو اصول است.

وی در پاسخ به سوال دانشجویی که پرسید آیا دولت آینده برنامه‌ای برای اقتصاد کشور دارد یا نه، اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین برنامه‌ها برای اداره کشور داشتن برنامه اقتصادی است؛ مهم‌ترین برنامه ما در بخش کشاورزی توجه به تعاونی‌ها و توسعه تضمین شده برای کشاورزان است.

موسی‌پور با بیان اینکه قطع دست زالو صفتانی که دسترنج و حاصل کشاورزان را به یغما می‌برند از برنامه‌های ما در این بخش است، افزود: در بخش صنعت اقتصاد ما این قدرت را دارد که بدون تکیه به اقتصاد خارجی و با تکیه بر تخصص جوانان کشور مواد اولیه را تبدیل به مواد قابل مصرف و صادراتی کنیم.

انتهای پیام/

R41451/P1377/S6,50/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۳۴۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: هر چقدر می‌توانیم برای پیشرفت کار دولت تسهیل‌گری انجام دهیم

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بارها به نمایندگان تأکید کردم که بار دولت، بار سنگینی است، هرچقدر می‌توانیم تسهیل‌گری برای پیشرفت کار دولت انجام دهیم تا مردم ذی نفع نهایی باشند.

به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف در نشست با اعضای هیأت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین با بیان اینکه تشکیل هیأت تطبیق مصوبات یکی از اصول قانون اساسی است که می‌تواند ضامن اجرای قانون باشد، افزود: بنده از روز اول خودم را مکلف دانستم که هر چه این جمع تصمیم گرفت، همان را مبنا قرار دهم و حتی توصیه‌ای هم نداشتم.

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه این ظرفیت وجود دارد که موضوعات در هیأت تطبیق سیاست زده شود، ادامه داد: خدا را شاکریم که مسائل با دقت و به‌صورت کارشناسی مورد بررسی قرار گرفت تا امور به دور از هرگونه سیاست زدگی مورد رسیدگی قرار گیرد.

وی تصریح کرد: بارها به نمایندگان تأکید کردم که بار دولت، بار سنگینی است و هرچقدر بتوانیم تسهیل‌گری برای پیشرفت کار دولت انجام دهیم تا مردم ذی نفع نهایی باشند، باید انجام دهیم که از این دقت اعضای هیأت باید تشکر کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه این جلسه در دوره یازدهم آخرین جلسه‌ای است که برگزار می‌شود، از اعضای هیأت تشکر کرد و گفت: تشکر ویژه‌تری هم از کارگروه ویژه دارم که مصوبات خارج از دولت که به کارگروه ارسال می‌شد را بررسی می‌کردند تا تبعات حقوقی این مصوبات نیز مورد ارزیابی و تحلیل قرار گیرد.

وی اضافه کرد: اولاً برای این موضوعات فوری که عمدتاً در شورای عالی اقتصادی و جلسات سران قوا اتخاذ می‌شد، قید زمانی در نظر گرفتیم و ثانیاً از دولت درخواست کردیم اگر به این مصوبه برای دائمی شدن نیاز دارد، لایحه به مجلس ارائه کند. اگر اجرای این مصوبات زمان بر باشد، بی قانونی در کشور ایجاد می‌کند.

قالیباف اضافه کرد: مرکز پژوهش‌های مجلس به لحاظ تخصصی روی موضوعات کار می‌کرد اما من می‌خواستم به لحاظ حقوقی نیز مصوبات خارج از دولت را مورد بررسی قرار دهند تا عارضه کمتری داشته باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ترکیب هیأت تطبیق تصریح کرد: وقتی به ترکیب این هیأت نگاهی می‌اندازیم، در می‌یابیم که این جمع به حد کفایت صلاحیت اظهار نظرهای حقوقی در هر حوزه‌ای را دارد و موجب اعتبار مجلس است.

وی یادآور شد: به دوستان دولت و رئیس هیأت تطبیق نیز بارها گفته‌ام که تا جایی که می‌شود با هم گفت‌وگو داشته باشند و پس از حکم اولیه فرصت برای اصلاح داده شود و من حتی سلایق شخصی خودم در حد مدیریتی را هم اعمال نکردم و نظرم، نظر هیأت تطبیق بوده است.

در این نشست برخی از اعضای هیأت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین در سخنانی کوتاه به بیان نظرات خود پرداختند.

بررسی ۲هزار و ۶۹۰ مصوبه در مجلس یازدهم توسط هیأت تطبیق

در این نشست محسن اسماعیلی، رئیس هیأت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین با اشاره به پایان دوره یازدهم مجلس گزارش مختصری از عملکرد هیأت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین ارایه کرد و گفت: در دوره یازدهم ۴۷۵ جلسه اعم از جلسات عمومی و کارگروه‌ها برگزار شد که ۲۶۹۰ مصوبه مورد بررسی قرار گرفت و بررسی هیچ مصوبه‌ای در این هیأت به تأخیر نیفتاد.

وی یادآور شد: از ۲۶۹۰ مصوبه برای ۷۱۰ مصوبه رأی مقدماتی صادر شد و برخی از این موارد وقتی به دولت ارجاع شد نسبت به رفع اشکال آن اقدام شد، ولی برخی که رفع ایراد نشد، منجر به صدور رأی نهایی از جانب رئیس مجلس شد که مجموعه این موارد که منجر به رأی نهایی شد، به ۳۸۵ مورد رسید و ۲۱۶۱ مورد نیز اصلاً مشکلی نداشت و مورد تأیید قرار گرفت؛ یعنی ۸۰ درصد مصوبات در ابتدا تأیید شده و نهایتا ۱۴ درصد مغایر نهایی داشته‌ایم.

اسماعیلی ضمن تشکر از اعضا و کارشناسان و مشاوران هیأت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین که با حداقل نفرات و صرف زمان تلاش بسیاری را با دقت صرف کردند، افزود: یکی از اقدامات خوبی که در این دوره صورت گرفت این بود که تمامی مذاکرات انجام شده در هیأت تطبیق از زمان تأسیس به صورت صوت دیجیتال آماده شد و تمامی کاست‌های قدیمی جمع شد و در راستای شفافیت که شعار رئیس و نمایندگان این دوره مجلس بود، آرای رئیس مجلس ضمن اینکه در روزنامه رسمی منتشر می‌شد به صورت کتاب هم منتشر شد.

اسماعیلی تصریح کرد: از سوی دیگر باید شهادت دهم و بارها در جلسات دیگر نیز گفته‌ام که دکتر قالیباف حتی یک مورد در دوره‌ای که گذشت، در کار هیأت مداخله نکرد در حالیکه این حق قانونی رئیس مجلس است و هرچه هیأت رأی داد همان ابلاغ شد و این باعث شد که اقتدار هیأت و حرمت قانون حفظ شود.

وی با بیان اینکه تلاش ما این بود که گره‌ای در کار دولت ایجاد نشود، گفت: امیدواریم خداوند تلاش همه دوستان را بپذیرد و کارهایی که در هیأت صورت گرفت، سنت حسنه‌ای باشد که حرمت قانون در کشور حفظ شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دهه‌ای به نام «کرامت»...
  • محسن رضایی زیر ذره‌بین؛ از دوستی قدیمی با قالیباف تا تغییر استراتژی!
  • پدری که از فرصت‌های روزمره استفاده می کرد تا از حقایق عالم بگوید
  • استراتژی جدید برادر محسن؟ / رای اصولگرایی به رضایی برای زدن قالیباف
  • تشریح برنامه‌های خدمت به مددجویان کمیته امداد اصفهان در دهه کرامت
  • افشاگری‌ها علیه قالیباف؛ از اهداف کوتاه مدت تا برنامه ریزی بلندمدت
  • قالیباف: هر چقدر می‌توانیم برای پیشرفت کار دولت تسهیل‌گری انجام دهیم
  • شهادت رئیس هیات تطبیق مصوبات دولت با قوانین درباره قالیباف
  • ببینید | لحظه دلخراش سقوط تعدادی از مردم غزه از روی ساختمان بماران شده / حاوی تصاویر آزاردهنده
  • کتاب میریام؛ خاطرات سیده رباب صدر منتشر شد